Over SimOnly.com, vergelijk en bestel de beste deal | SimOnly.com

Over SimOnly.com

SimOnly.com is er voor de iedereen die nog niet weet welk telefoon of Sim Only abonnement hij of zij wilt. Wij maken het je gemakkelijker, de verschillende abonnementen kun je eenvoudig vergelijken op basis eigenschappen. Bijvoorbeeld belminuten, internet en sms. Maar ook internetsnelheid, contractduur en dekking van het netwerk kun je hier in meenemen. Het resultaat is een transparant vergelijk, jij maakt de keuze en bestelt direct bij de aanbieder.

Wij van SimOnly.com zijn een team van jonge techliefhebbers en ervaren rotten in de telecom branche. Samen zorgen we dagelijks voor het up to date houden van alle data en abonnementen. Zo vind je altijd de beste Sim Only deal.

Onafhankelijk vergelijken bij SimOnly.com

De verschillende mobiele abonnementen op SimOnly.com kun je zelf geheel onafhankelijk vergelijken. Wij zorgen enkel voor een overzicht van alle verkrijgbare Sim Only’s van alle providers. Je kunt geheel zelf bepalen waarop jij vergelijkt, bijvoorbeeld op netwerk zoals dat van KPN, Vodafone of T-Mobile. SimOnly.com zorgt voor een up to date aanbod.

Contact

Voor iedereen die er niet helemaal uitkomt, of aanvullende vragen heeft. Neem gerust contact met ons op. Wij,
SimOnly.com, proberen je zo goed als mogelijk te helpen. Contact opnemen kan via info[@]simonly.com of via onze contactpagina.