Ben Sim Only, goedkope en flexibele abonnementen | SimOnly.com

Ben Sim Only

Ben

1000 MB

+ 100 minuten

2 jaar

€ 6,50 p.m.

Bestel hier direct ›››

Ben

3000 MB

+ 100 minuten

2 jaar

€ 9,-p.m.

Bestel hier direct ›››

Ben

7000 MB

+ 100 minuten

2 jaar

€ 14,– p.m.

Bestel hier direct ›››

 


Op deze pagina vind je

Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Over Ben


Ben is in 2016 verkozen tot de beste mobiele provider, je hoeft je totaal geen zorgen de maken over je databundel en komt altijd goedkoop uit. Bij een Sim Only van ben betaal je alleen voor je netwerk en heb je geen kosten voor een toestel dat bij je abonnement hoort. Hiermee helpt Ben de jou geld besparen en is de klant blij. Je kunt met Ben besparen op je telefoonkosten. Je hebt de keuze uit een contract van 24 maanden of gewoon een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit betekent een hoop voordeel en vrijheid. Ben zorgt altijd voor de beste Sim Only aanbiedingen! Met een Sim Only abonnement van Ben kom je als klant voordelig uit, naast voordelig ben je ook heel flexibel. Je kunt namelijk zelf je bundel aanpassen en kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Je stelt geheel je eigen bundel samen. Dit kun je doen op basis van je bel-, sms- en internetgedrag. Ben laat je kiezen uit diverse bel en internetbundels, een bundel voor sms is ook nog mogenlijk. Bij Ben kies je daarnaast zelf of je gebruik maakt van 3G of 4G nternet. Dit alles op het best geteste netwerk van Nederland.

Sim Only van Ben


Met de Sim Only abonnementen van Ben maak je vaak gebruik van de beste acties en aanbiedingen. Zo kun je zelf je bundel samenstellen voor bellen, sms’en en internetten. Je kunt zelf een Sim Only abonnement waar je onbeperkt kunt bellen en sms’en! Je bent helemaal vrij om te kiezen wat je wil, of niet in de bundel neemt.

Past een abonnement van Ben bij mij?


Een abonnement van Ben is superhandig voor mensen die snel en veel willen kunnen internetten zonder zich zorgen te maken om hun databundel. Ben is flexibel wanneer nodig en wilt dat de klant vrijheid heeft om te doen en laten wat hij/zij wilt.

Hoe is het netwerk van Ben?


Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Je bent overal In Nederland voorzien van een goede 3G dekking en voor slechts 1,- extra per maand kun je gebruik maken van 4G! Ook staat ben bekend om zijn goede downloadsnelheid.

Hoe snel is mijn internet bij Ben


Internet bij Ben gaat via het newerk van T-Mobile. De maximale downloadsnelheid van 3G op het netwerk is 14,4 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 2 Mbps. Bij 4G is de downloadsnelheid echter 100 Mbps en de uploadsnelheid 10 Mbps. Het netwerk van T-Mobile staat bekend om zijn supernselle internet! Er zijn wel diverse factoren welke invloed hebben op de daadwerkelijke snelheid.

Kan ik overstappen naar Ben met nummerbehoud

Bij Ben stap je gratis over met nummerbehoud. Tijdens je bestelling hoef je maar een paar gegevens in te vullen en je hoeft vervolgens niks meer te doen! Ben zegt je abonnement op, om te voorkomen dat je dubbel betaald. Je krijgt dan de dag voor je overstap een sms van Ben.

Fair Use Policy

Bij Robin Mobile maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.