hollandsnieuwe Sim Only, Alles uit 1 Bundel | SimOnly.com

hollandsnieuwe Sim Only

Ben

1000 MB/MIN/SMS

+ 1000 Extra

2 jaar

€ 8,– p.m.

Bestel hier direct ›››

Ben

2000 MB/MIN/SMS

+ 1000 Extra

2 jaar

€ 9,–p.m.

Bestel hier direct ›››

Ben

3000 MB/MIN/SMS

+ 2000 Extra

2 jaar

€ 11,– p.m.

Bestel hier direct ›››

 


Op deze pagina vind je

Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Over hollandsnieuwe


Hollandsnieuwe mag zichzelf een provider noemen sinds 2011. Ze is een dochter van Vodafone maar verschilt zeker in de voorwaarden en tarieven. De provider staat voor openheid, een frisse nuchtere aanpak en voordeel. Ze vertellen je exact hoe het zit en willen je de maximale controle en vrijheid geven.

Sim Only van hollandsnieuwe


Het fijne van hollandsniewe is dat je de producten en diensten altijd kunt afstemmen naar jouw wensen. Bij het bestellen van een Sim Only krijg je een 3-in-1 simkaart thuisgestuurd. Deze past in elk toestel. De Sim Only bundels van hollandsnieuwe hebben altijd een vaste tegoedwaarde. Deze verschillen per bundel. De prijs de je maandelijks betaalt hangt af van hoe je je bundel wilt gebruiken. Hoe je dit doet, bepaal je helemaal zelf. Voor 1 minuut bellen, 1 sms of 1 MB data geldt hetzelfde tarief binnen Nederland en Europa. Is je bundel op? Dan kun je hem altijd nog opwaarderen!

Past een abonnement van hollandsnieuwe bij mij


Het abonnement gaat van start op het moment dat de simkaart wordt geactiveerd of je telefoonnummer is overgezet. Je betaalt je maandelijkse bundel door middel van een automatische incasso. Als je contract ten einde loopt wordt deze automatisch verlengd . Vanaf dat moment is het contract maandelijks opzegbaar. Met hollandsnieuwe heb je nooit onverwachte extra kosten! Hier geldt gewoon op = op. Wel beweegt hollandsnieuwe flexibel mee als je bundel wilt uitbreiden of opwaarderen. Ook heb je met de hollandsnieuwe app altijd inzicht hoeveel tegoed je nog hebt. Zo kun je zelf in de gaten houden of je je MB’s wilt besparen, of je ze liever nog gebruikt om te bellen. Bij hollandsnieuwe kun je alles zelf bepalen.

Toestel lening van hollandsnieuwe


Ook kun je ervoor kiezen om een toestellening te nemen. Hiermee betaal je maandelijks een vast bedrag voor je telefoon. Als het contract afloopt stop je met het betalen voor het toestel en betaal je alleen nog maar voor je Sim Only abonnement.

Hoe is het netwerk van hollandsnieuwe


Bij Hollandsnieuwe maak je gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk. Vodafone maakt gebruik van 3G of 4G. Deze zorgt ervoor dat jij altijd voorzien bent van een perfecte verbinding binnen Nederland en in de EU.

Hoe snel is mijn internet bij hollandsnieuwe

Internet bij Hollandsnieuwe gaat via het newerk van Vodafone. De maximale downloadsnelheid van 3G op het netwerk is 21 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 6 Mbps. Bij 4G is de downloadsnelheid echter 100 Mbps en de uploadsnelheid 37,5 Mbps. Het netwerk van Vodafone is in 2018 zelfs uitgeroepen tot uitstekend netwerk! Vodafone wil zelfs op de drukste locaties supersnelinternet. Door 4G+ wordt dit nog meer mogelijk. Hiermee is de maximale downloadsnelheid 250 Mbps en de maximale uploadnsleheid 50 Mbps. Er zijn wel diverse factoren welke invloed hebben op de daadwerkelijke snelheid.

Kan ik naar hollandsnieuwe overstappen met nummerbehoud


Bij hollandsnieuwe stap je gratis over met nummerbehoud. Zodra je je bestelling hebt afgerond kun je dit via mijn hollandsnieuwe aanvragen. De informatie hiervoor zal staan in de bevestigingsmail die je ontvangt na de bestelling.

Fair Use Policy

Bij Robin Mobile maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.