Alle KPN Sim only abonnementen vind je hier! | SimOnly.com

KPN Sim Only

KPN

3 GB

+ onb. min/sms

2 jaar

€ 26,- p.m.

Bestel hier direct ›››

KPN

10 GB

+ Onb. min/sms

2 jaar

€ 30,-p.m.

Bestel hier direct ›››

KPN

25 GB

+ onb. min/sms

2 jaar

€ 36,- p.m.

Bestel hier direct ›››


Op deze pagina vind je

Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Over KPN


KPN is in Nederland de oudste en misschien wel bekendste aanbieder van telecom diensten. KPN biedt naast een groot vast telefoon netwerk, televisie en internet. De provider KPN heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkelt van een netwerk alleen vast, naar vast en mobiel. Met KPN Sim Only maak je gebruik van het ijzersterke netwerk dat zij hebben opgebouwd door de jaren heen. De Sim Only abonnementen van KPN zijn zeer geschikt om het risico van onverwachte kosten zo laag mogelijk te houden. Met de bundels van KPN Sim only heb je dekking in geheel Europa, je maakt daarbij standaard gebruik van een supersnelle 4G verbinding.


Bij een KPN Sim only kies je voor betrouwbaarheid, een Sim Only abonnement kun je afsluiten voor een periode voor 12 maanden of 24 maanden. Waarbij een contract voor 24 maanden voordeliger uitpakt in kosten. KPN is er voor jou wanneer je een betrouwbaar netwerk zoekt, landelijke dekking wilt en een premium gebruiker bent. Premium gebruik is uitstekende service en veel ruimte voor gebruik.

Wil jij graag goede service en wil jij graag op de hoogte gehouden worden van het verbruik en ontwikkelingen, dan past KPN bij jou. KPN houdt jou op de hoogte over je bundels voor bellen en internet. Verbruik je veel MB’s dan ontvang je van KPN een sms wanneer er 50%, 75% en 100% van je databundel verbruikt is.

Hoe is het netwerk van KPN?


Het vaste en mobiele netwerk van KPN staan al jaren bekend als één van de beste van Nederland. Als klant van KPN maak je ook met KPN Sim Only gebruik van het uitstekende 4G-netwerk. Zoals je van KPN kunt verwachten heb jij als klant landelijke dekking en profiteer je vaak, als één van de eerste bellers, van de laatste ontwikkelingen zoals 4G en in de toekomst 5G. Je hebt in Nederland uitstekende dekking, je maakt gebruik van het grootste netwerk. Naast de uitstekende service en netwerk in Nederland, heb je ook in Europa goede dekking, je maakt gebruik van de netwerken van partners van KPN.

Hoe snel is mijn internet bij KPN


Het mobiele internet op 4G van KPN is op zijn snelst, bij KPN Sim only kun je met 4G een snelheid van 75 Mbps behalen, in de praktijk komt dit neer op een downloadsnelheid van 20Mbps en een uploadsnelheid van 10Mbps. Wanneer je databundel op is, zorgt KPN ervoor dat je geen torenhoge rekening kunt verwachten. Wanneer je databundel op is wordt je snelheid verlaagd naar 64 KBps downloadsnelheid en 32 KBps uploadsnelheid.

KPN voor het hele gezin?


KPN is er voor iedereen, van jong tot oud, met de bundels die variëren in grootte voor zowel minuten als mb’s, kan het hele gezin een Sim Only bundel kiezen die bij hem of haar past. Voor de allerkleinste en jonge kinderen zijn er Sim Only’s met een klein aantal minuten en mb’s. Wanneer de mb’s op zijn wordt de internetsnelheid verlaagd, je kunt dan dus altijd blijven whatsappen.

Voor de ouderen in het gezin, zijn er grotere bundels waarmee je gemakkelijk kunt whatsappen en video’s kijken buitenshuis. Voor ieder wat wils dus, en wanneer het hele gezin een Sim Only heeft van KPN profiteert iedereen van extra voordeel.

Extra voordeel bij KPN


Bij je KPN Sim Only kun je profiteren van extra voordeel, zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van KPN compleet. Wanneer je belt, tv kijkt en internet kun je extra voordeel krijgen op je mobiele bundel. Is er nog een mobiele aansluiting op hetzelfde adres, dan profiteren jullie beide van extra korting. Zo wordt een mobiel abonnement wel heel aantrekkelijk bij KPN.

Is nummerbehoud bij KPN mogelijk?


Wanneer je een Sim Only van KPN bestelt, is het mogelijk om nummerbehoud te selecteren. Wanneer je overstapt van een andere provider, zorgt KPN voor de het behoud van nummer. Je geeft tijdens het bestellen aan dat je van een andere aanbieder overkomt. Vervolgens geef je het nummer op dat je wilt behouden, waarop KPN de gehele overstap regelt. Het behoud van nummer kun je aanvragen vanaf 60 dagen voor het aflopen van het huidige contract. Ben je nog niet in deze periode, dan kun je het beste nog even wachten met het bestellen van je nieuwe Sim Only.

Fair Use Policy

Bij Robin Mobile maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.