Lebara Sim Only, (inter)nationaal supervoordelig | SimOnly.com

Lebara Sim Only

Simyo

5 GB

+ Onbeperkt Bellen/SMS

2 jaar

€ 10,- p.m.

Bestel hier direct ›››

Simyo

7 GB

+ Onbeperkt Bellen/SMS

2 jaar

€ 15,–p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpyo

10 GB

+ Onbeperkt Bellen/SMS

2 jaar

€ 20,– p.m.

Bestel hier direct ›››

Lebara is al jaren bekend als aanbieder van simkaarten, in 2017 zijn hier de Sim Only abonnementen van Lebara bijgekomen. Lebara heeft al die jaren een sterke propositie en vooral voordelige propositie op internationaal bellen en sms’en. Deze kracht wordt nu gecombineerd met voordelige internetbundels. De Lebara Sim Only is er voor een ieder die prijsbewust is, voor hen die intenationaal gebruik maken van hun bundel en voor hen die de kwaliteit vabn Lebara gewend zijn. Bij Lebara ben je vrij wanneer jij dat wilt, je kiest voor de contractperiode die jij wilt. Dit kan zelfs maandelijks opzegbaar.


Over Lebara

Lebara is de provider die goedkoop internationaal gebruik van telecom mogelijk maakt. Zo werden er in het verleden prepaid kaarten aangeboden waarmee voordelig over de landsgrenzen gebeld kon worden. Dit is inmiddels uitgebreid naar volledige mobiele dienstverlening. De provider is een MVNO, Mobile Virtual Network Operator, op het netwerk van KPN.

Hoe is het netwerk van Lebara?

Lebara maakt gebruik van het netwerk van KPN. Met Lebara heb je een meer dan uitstekende dekking in heel Nederland. Buiten Nederland binnen de grenzen van de EU, maak je gebruik van partnernetwerken tegen hetzelfde tarief als bij KPN. Zoals je kunt verwachten van een groot netwerk als KPN, wordt er geen onderscheidt gemaakt in dekking per provider. Voor alle aangesloten providers geldt eenzelfde dekking.

Wat zijn de tarieven van Lebara?

Bij Lebara bel je in het binnenland tegen een tarief van 12 ct/min naar mobiele nummers en 1 ct/min naar vaste nummers. Voor het versturen van berichten geldt een tarief van 12 ct/bericht. Voor het gebruik van data geldt 10ct/MB. Voor bellen naar het buitenland gelden andere tarieven, voor de actuele tarieven van Lebara kijk je hier.

Fair Use Policy

Naast het ‘normale’ gebruik, is het mogelijk om te kiezen voor een bundel met onbeperkt gebruik. Aan dit onbeperkt gebruik zijn regels verbonden omtrent normaal gebruik. Wanneer het normaal gebruik wordt overschreden worden minuten en mb’s anders behandelt. Zo houdt het onbeperkt data in dat je 75GB data in de basis hebt en wanneer deze op is he 1GB per dag kunt gebruiken. Voor bellen geldt een bundel van 3000 minuten p/mnd en voor sms een 1000 berichten p/mnd.

Hoe snel is mijn internet bij Lebara?

Internet en bellen gaan via het betrouwbare KPN netwerk. Op het KPN netwerk behaal je met een Lebara Sim Only op het 4G netwerk een top downloadsnelheid van 75 mbps. Op het 4G+ netwerk is dit zelfs een tops van 225 mbps. Ook in de toekomst ben je verzekerd van betrouwbaar en snel internet, KPN ontwikkelt haar netwek constant en is daarmee klaar voor het 5G netwerk.

Kan ik mijn huidige nummer behouden bij Lebara?

Wanneer je overstapt, wil je uiteraard je huidige nummer meenemen. Bij Lebara is het mogelijk nummerbehoud aan te vragen voor je huidige nummer. Tijdens het plaatsen van een bestelling wordt er stilgestaan bij een eventueel nummerbehoud. Deze aanvraag is en wordt geheel kosteloos uitgevoerd.