Robin Mobile Sim Only, Altijd Onbeperkt | SimOnly.com

Robin Mobile Sim Only

Robin Mobile

ONBEPERKT

Max 5.0 Mbps

1 maand

€ 19,95 p.m.

Bestel hier direct ›››

Robin Mobile

ONBEPERKT

Max 10.0 Mbps

1 maand

€ 29,95 p.m.

Bestel hier direct ›››

Robin Mobile

ONBEPERKT

Max 15.0 Mbps

1 maand

€ 34,95 p.m.

Bestel hier direct ›››


Kies je voor een Sim Only van Robin Mobile, dan bel, sms en internet je altijd onbeperkt. Je kunt daarmee dus op geen enkele wijze buiten een bundel gaan. Een transparante en overzichtelijke manier van Sim Only gebruik. Met een volledig aanbod van onbeperkt bundels, is Robin Mobile uniek. Inmiddels zijn er wel meer aanbieders die een vorm van onbeperkt aanbieden, daarmee is de toon gezet.

Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je

Over Robin Mobile

Robin Mobile bestaat sinds 2013, toen no-nonsense ondernemer Rottier deze provider oprichtte met een knipoog naar Robin Hood. In de strategie van Robin Mobile staat de klant centraal. Robin streeft ernaar om ervoor te zorgen dat de kosten altijd laag blijven en de klant ondertussen zonder zorgen onbeperkt kan bellen, internetten en sms’en. Dit alles kun je al voor maar 19,95,- per maand!

 

Sim Only van Robin Mobile


Robin Mobile verkoopt alleen Sim Only abonnementen. Zoals net al vermeld vindt Robin Mobile de klant het belangrijkst. De provider is gekozen tot beste Sim Only van Nederland en staat voor vrijheid en gemak. Je hoeft geen langdurige abonnementen af te sluiten, op deze manier ben jij altijd vrij. Ook zorgt Robin ervoor dat je maandelijks een vast bedrag betaald, zonder hierover heen te (kunnen) gaan! Ze noemen zichzelf dan ook wel eigenzinnig en vernieuwend. Dit komt omdat de voordelen die Robin biedt, bijna niet worden aangeboden bij de andere providers in Nederland

 

Vijf Robin Sim Only bundels

Bij Robin Mobile is alles onbeperkt, je kunt echter nog wel kiezen uit vijf Robin Sim Only’s. De keuze is gebaseerd op de internetsnelheden. Hoe hoger de internetsnelheid van de onbeperkt bundel, hoe hoger de maandprijs.

De vijf keuzes zijn helder op een rij gezet, Je kunt zo gemakkelijk bepalen in welk type jij valt. Van Robin Entree tot Robin Pijl Snel, van max 1.0 Mbps tot max 25.0 Mbps.

De vijf Sim Only’s van Robin Mobile:

  • Robin Entee (3G) (download 1.0 Mbps, upload 0.4 Mbps)
  • Robin Junior (4G) (download 5.0 Mbps, upload 1.0 Mbps)
  • Robin Gewoon Snel (4G) (download 10.0 Mbps, upload 2.0 Mbps)
  • Robin Super Snel (4G) (download 15.0 Mbps, upload 2.0 Mbps)
  • Robin Pijl Snel (4G) (download 25.0 Mbps, upload 10.0 Mbps)

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, je bent dus helemaal nergens aan gebonden. Je zegt de Sim Only op of past deze aan wanneer jij dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld in een volgende maand toch voor een hogere internetsnelheid gaan omdat internetten en video’s kijken dan net even sneller gaat.

Service: Bij Robin Mobile kun je gemakkelijk je abonnement wijzigen. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice en jij je aanpassing doorgeeft wordt deze de eerste dag van de volgende contractmaand doorgevoerd. Opzeggen bij Robin Mobile is even gemakkelijk, een mail sturen vijf dagen voordat de nieuwe contractmaand ingaat is afdoende.

Past een abonnement van Robin Mobile bij mij

Robin Mobile past bij jou als je houdt van flexibiliteit en. De snelheid van je internet is afhankelijk van welk bundel jij kiest, ook dit geeft je weer een stukje vrijheid. Robin laat de keuze over aan de klant. Naast dat je je internetsnelheden helemaal zelf kunt kiezen, kun je deze natuurlijk  ook altijd nog wijzigen. Vind je dat je te weinig internet hebt? Dan pas je dit toch gewoon even aan! Ook kun je je contract opzeggen wanneer je maar wilt, want Robin zorgt dat jij altijd vrij bent om je eigen keuzes te maken zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe is het netwerk van Robin Mobile


Robin Mobile is een MVNO en heeft daarmee geen eigen netwerk. Bij Robin Mobile maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Op dit netwerk heb je een gegarandeerde landelijke dekking die geldt voor bellen, sms’en en internetten. Ook bij 4G internet. Bij KPN wordt er geen verschil gemaakt in netwerkdekking voor klanten van Robin Mobile of KPN. De klanten beschikken dan ook altijd over een sterke 4G dekking, vooral binnenshuisHet 4G netwerk wordt veelvuldig getest en verbeterd, daarmee heb jij als gebruiker van een Robin Mobile Sim Only altijd waar voor je geld.

Hoe snel is mijn internet bij Robin Mobile


Wanneer je een keuze maakt voor een Sim Only van Robin Mobile, maak je direct een keuze voor de snelheid van je internet. De internetsnelheden variëren per bundel, afhankelijk van een 3G of 4G aansluiting kan de dit oplopen tot maximaal 25.0 Mbps. (Zie de vijf Sim Only bundels van Robin Mobile voor de exacte snelheden).

Is nummerbehoud bij Robin Mobile mogelijk?

Wanneer je een Sim Only van Robin Mobile bestelt, is het mogelijk om nummerbehoud te selecteren. Wanneer je overstapt van een andere provider, zorgt KPN voor de het behoud van nummer. Je geeft tijdens het bestellen aan dat je van een andere aanbieder overkomt. Vervolgens geef je het nummer op dat je wilt behouden, waarop Robin Mobile de gehele overstap regelt. Het behoud van nummer kun je aanvragen vanaf 60 dagen voor het aflopen van het huidige contract. Ben je nog niet in deze periode, dan kun je het beste nog even wachten met het bestellen van je nieuwe Sim Only.

Fair Use Policy

Bij Robin Mobile maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.