Simpel, goedkope Sim Only's voor iedereen | SimOnly.com

Simpel Sim Only

Simpel

2 GB

+ 100 min & 500 sms

2 jaar

€ 7,50 p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpel

5 GB

+ onb. min & 500 sms

2 jaar

€ 10,–p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpel

10 GB

+ 100 min & 500 sms

2 jaar

€ 18,50 p.m.

Bestel hier direct ›››


Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je:

Sim Only van Simpel


Een Sim Only van Simpel is zoals je dat verwacht, overzichtelijk, duidelijk en je krijgt veel voor weinig. Je kiest je eigen Sim Only abonnement, hierin zijn verschillende keuzes. Van een kleine internetbundel tot groot en weinig belminuten tot onbeperkt bellen. Hierbij kun je kiezen uit een contract voor 12 of 24 maanden. In ieder geval hebben alle bundels een ding gemeen, ze zijn erg goedkoop.

 

Waarom past Simpel bij jou?


Sim Only van Simpel past bij jou als je een no nonsens abonnement zoekt. Je krijgt exact wat je bestelt. Mocht je tussentijds toch een andere bundel willen, deze kun je zelf geheel gratis aanpassen in de ‘Mijn Simpel’ omgeving. Je regelt alles zelf, dat is waar je voor betaalt zonder fratsen.

Naast de voordelige prijzen van Simpel, heeft deze provider ook nog handige toevoegingen. Zo kun je bij Simpel zelf een plafond instellen voor internet en bellen, zo heb je altijd alle kosten in hand. Als je 80% van jouw plafond bereikt, krijg je automatisch een gratis bericht met deze status. Ook wanneer je het plafond bereikt hebt, krijg je gratis bericht.

Sim Only van Simpel

Door voor een Sim Only abonnement van Simpel te kiezen, kies je voor eenvoud en eerlijkheid. Je hebt bij simpel de maximale controle over je kosten en beschikt over het beste mobiel netwerk van Nederland. De sim is geschikt voor alle toestellen, dit zorg ervoor dat iedereen toegang heeft tot de Sim Only abonnementen van Simpel.

Abonnement met iPhone

Simpel biedt naast Sim Only abonnementen tevens de mogelijkheid om bij je abonnement een toestel te nemen. Niet zomaar een toestel, maar een iPhone. Je krijgt een premium toestel voor een voordelige prijs, hetzelfde als bij Sim Only. De iPhone deals worden aangeboden samenwerking leapp, de aanbieder in refurbished Apple producten.

Bekijk alle Simpel iPhone Deals hier.

Hoe is het netwerk van Simpel?


Het netwerk van Simpel is uitstekend, met de Sim Only van Simpel maak je gebruik van het netwerk van T-Mobile. Het best geteste netwerk van Nederland in de laatste jaren. Of je nu nog gebruik maakt van 3G of een gratis 4G aansluiting hebt, je hebt in ieder geval overal dekking. Ook in het buitenland, T-Mobile heeft namelijk een groot netwerk in Europa.

Hoe snel is mijn internet bij Simpel?


Met Simpels Sim Only is snel, op het 4G-netwerk heb je een theoretische downloadsnelheid tot 75.0 Mbps, in de praktijk komt dit neer op 25.0 Mbps. De uploadsnelheid loopt op tot 10.0 Mbps. Deze snelheden gelden voor alle 4G abonnementen, nieuwe klanten worden standaard en gratis aangesloten op het 4G-netwerk. Je kunt hiermee razendsnel video’s kijken, browsen en muziek streamen.

Maak je nog gebruik van een oud Simpel Sim Only abonnement, je kunt je abonnement verlengen en gratis worden aangesloten op het 4G-netwerk. Zo heb jij ook de hoge internetsnelheden.

Is nummerbehoud bij Simpel mogelijk?


Overstappen naar Simpel met nummerbehoud is mogelijk en eenvoudig bovendien. Op SimOnly.com vergelijk je alle Sim Only’s van Simpel, je kiest het abonnement dat bij jou past om vervolgens direct bij Simpel te bestellen. Tijdens het bestellen, kies je voor nummerbehoud en geef je het huidige nummer op. Simpel regelt voor jou het nummerbehoud en geeft tussentijds bericht over de status van de overgang.

Fair Use Policy

Bij Simpel maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.