Simyo Sim Only, sterk netwerk en super service | SimOnly.com

Simyo Sim Only

Simyo

2000 MB

+ 100 min/sms

1 jaar

€ 10,- p.m.

Bestel hier direct ›››

Simyo

5000 MB

+ 100 min/sms

1 jaar

€ 16,–p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpyo

10 GB

+ 100 min/sms

1 jaar

€ 22,– p.m.

Bestel hier direct ›››


Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je:

Over Simyo

Bij Simyo maak je je abonnement op maat. Je kiest je belminuten, smsjes en MB’s op basis van jouw behoeftes en gebruik. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract of een contract van 12 maanden. Simyo is betrouwbaar, en gericht op klanten die op zoek zijn naar een provider die abonnementen aanbied waarbij ze hun wensen kunnen aangeven en dus nooit teveel betalen.


Altijd een te hoge telefoonrekening? Met Simyo voorkom je deze torenhoge kosten, je kunt namelijk gratis maandelijks je bundel aanpassen naar boven of beneden. Daarmee kun je wanneer je een maand in de problemen komt met je belminuten of datategoed dit voor de volgende maand alvast aanpassen en andersom natuurlijk ook. Betaal je iedere maand te veel? Dan pas je je maandelijkse bundel gewoon aan naar beneden! Daarbij is het ook mogelijk om een Sim Only abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is.

Ook biedt Simyo de VriendenDeal aan voor alle abonnees. Door vrienden uit te nodigen om ook klant te worden bij Simyo verdien je 5,- tegoeden voor prepaid of 10,- tegoed voor Sim Only. En je vriend krijgt dit ook!

 

Hoe is het netwerk van Simyo?


Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Je profiteert van de beste landelijke dekking en de laagste storingsgevoeligheid. Dit geldt voor bellen, sms’en en internetten. Bij KPN wordt er geen verschil gemaakt in netwerkdekking voor klanten van Simyo of KPN.

Hoe snel is mijn internet bij Simyo


Bij Simyo profiteer je door het gebruik van het KPN netwerk. Er is geen netwerk verschil voor KPN of Simyo klanten, dit betekent dezelfde snelheden voor je internet. Het netwerk maakt standaard gebruik van 4G internet, hiermee behaal je gemiddelde snelheid van 8.3 Mbps en een maximale snelheid van 14.4 Mbps.

Is nummerbehoud bij Simyo mogelijk?


Als je overstapt naar Simyo zorgen zij ervoor dat je jouw eigen nummer gratis behoudt. Vraag nummerbehoud aan en geef het nummer dat je wilt behouden in. De rest wordt voor zorgeloos voor je opgepakt.

Een aanbieder mag het nummerbehoud bij je provider aanvragen als je huidige abonnement over maximaal 60 dagen afloopt. Zit je nog niet in deze periode? Dan moet je nog even geduld hebben. Voor de laatse Sim Only aanbiedingen van Simyo kijk je op SimOnly.com, je bestelt na een keuze gemaakt te hebben direct bij Simyo.

Fair Use Policy

Bij Simyo maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.