T-Mobile Sim Only, het snelste netwerk van NL | SimOnly.com

T-Mobile Sim Only

T-Mobile

1 GB

Onbepert bellen

2 jaar

€ 15,- p.m.

Bestel hier direct ›››

T-Mobile

5 GB

Onbeperkt bellen

2 jaar

€ 22,50p.m.

Bestel hier direct ›››

T-Mobile

10 GB

Onbeperkt bellen

2 jaar

€ 25,- p.m.

Bestel hier direct ›››


Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je:

Over T-moile

De Duitse telecom provider bestaat sinds 2015 en weet dat communicatie heel belangrijk is in de maatschappij. Een dag zonder telefoon is dan ook ondenkbaar. T-Mobile neemt graag de verantwoordelijkheid op zich om op een verantwoorde manier van mobiele communicatie aan te bieden. De provider houdt zich hiernaast ook veel bezig met schulden bij klanten voorkomen en veiligheid van de klant.

Sim Only van T-Mobile

Met een T-Mobile Sim Only abonnement maak je gebruik van haar eigen netwerk. Je kunt bij het kiezen van een Sim Only abonnement bij T-Mobile een abonnement voor 12 of 24 maanden afsluiten. Ook kun je bij T-Mobile kiezen tussen een Go Sim Only of een basis Sim Only. Bij een basis Sim Only abonnement heb je al een abonnement vanaf 4,50 per maand! Je hebt dan bundels tot 2 GB, 4G internet en tot 300 belminuten. Bij de Go Sim Only abonnementen heb je bundels van 5, of 10GB en zelfs de keuze om unlimited data te gebruiken. Je kunt onbeperkt bellen in Nl en in de EU en kan zelfs kiezen voor 4G+ internet!  Ben je binnen de eerste maand toch niet tevreden met je Sim Only? Dan kun je gewoon makkelijk weer overtappen. Overstappen naar T-Mobile is geheel gratis en snel geregeld.

Waarom past T-Mobile bij jou?


Bij T-Mobile krijg je standaard een onbeperkt sms’en-bundel, 4G internet en 3-in-1 simkaart zodat je simkaart altijd past. Je bepaalt zelf hoeveel GB’s je nodig hebt en hoeveel belminuten jij wilt. Daarnaast zijn er extra opties zoals een Go Sim Only abonnement om jou van alle voorzieningen te voorzien. Zo kun je gebruik maken van onbeperkt internet en bellen. Je bent op deze wijze van alle gemakken voorzien, altijd en overal internetten waar jij maar wilt!

Hoe is het netwerk van T-Mobile


T-Mobile maakt gebruik van haar eigen netwerk. Deze is dan ook 3 jaar op rij uitgroepen tot het best geteste netwerk van Nederland! Dit betekent dus overal video’s kijken, muziek streamen of grote bestanden versturen waar jij maar wilt. In Nederland bieden ze een sterke 4G dekking aan. 95% van de inwoners kan genieten profiteren van het 4G netwerk, die zelfs in het buitenland in steeds meer landen beschikbaar is.

Hoe is mijn internet bij T-Mobile

Ook internet gaat over het netwerk van T-Mobile. Hierbij een overzicht met de internet snelheden per provincie.

ProvincieDownload (Mbps)*
Drenthe83.7 Mbps
Flevoland74.5 Mbps
Friesland80.5 Mbps
Gelderland78.4 Mbps
Groningen80.3 Mbps
Limburg85.3 Mbps
Noord-Brabant84.6 Mbps
Noord-Holland74.3 Mbps
Overijssel85.5 Mbps
Utrecht73.0 Mbps
Zuid-Holland74.1 Mbps
Zeeland82.7 Mbps

Is nummerbehoud bij T-Mobile mogelijk?


Bij T-Mobile kun je gemakkelijk overstappen met nummerbehoud. Als je je nummerbehoud aanvraagt zorgt T-Mobile ervoor dart je nummer gratis wordt overgezet. Wel is het belangrijk om te weten wanneer je contract afloopt. Dat kan ook via SimOnly.com. Je bestelt direct bij T-Mobile, je vinkt nummerbehoud aan tijdens de bestelling en geeft het nummer op dat je bij de overstap wilt behouden.

Fair Use Policy

Bij T-Mobile maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.