Tele2 Sim Only, met Razendsnel 4G Netwerk | SimOnly.com

Tele2 Sim Only

Tele2

2 GB

+ 100 min/sms

2 jaar

€ 11,- p.m.

Bestel hier direct ›››

Tele2

5 GB

+ 100 min/sms

2 jaar

€ 12,–p.m.

Bestel hier direct ›››

Tele2

Onbeperkt Data

Onbeperkt bellen

2 jaar

€ 25,– p.m.

Bestel hier direct ›››


Tele2 Sim Only abonnementen hebben een vaste lage prijs en zijn maandelijks opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract voor 12 van 24 maanden. Je kunt zelf bepalen hoe hoog de kosten zijn. Je kunt er dan voor kiezen dat Tele2 jouw bundel samenstelt aan de hand van jouw wensen. Zelf je voorkeur aangeven kan natuurlijk ook.Kies een internet- en belbundel die perfect voor jou is!

Waarom past een Tele2 abonnement bij mij?

Tele2 is flexibel als jij dat nodig hebt! Je hebt de vrijheid om maandelijks te zeggen. Bovendien mag je ook maandelijks je bundel wijzigen zonder dat hiervoor betaald wordt. Ook heb je maandelijks te veel minuten met gegevens, pas je het naar beneden aan. Of andersom, heb je te weinig belminuten van MB’s? Dan pas je, je abonnement gewoon naar boven en behoud je zo een lage telefoonrekening.

Onbeperkt bellen bij Tele2

Bij Tele2 sim only kun je met je onbeperkte bel en sms bundel altijd en overal in Nederland onbeperkt bellen en sms’en. Superhandig voor als je vaak belt en je niet wilt dat de telefoonrekeningen blijven oplopen. Hiernaast kies je een internetbundel dat perfect bij jouw wensen past!

Hoe is het netwerk van Tele2?

Bij Tele2 maak je gebruik van het netwerk van T-Mobile. Je dekking is daarmee gegarandeerd heel Nederland. Naast de uitstekende dekking gebruik je een van de laatste ontwikkelingen in het telecomnetwerk. Neem bijvoorbeeld 4G dat voor de deur T-Mobile is aangelegd! Je profiteert op deze manier van een sterk netwerk voor een voordelige prijs per maand.

Hoe snel is mijn internet bij Tele2?

Bij  een Tele2 sim only maak je gebruik van het 3G-netwerk van T-Mobile. Je hebt een maximale downloadsnelheid van 14,0 Mbps. En een uploadsnelheid van 2,0 Mbps. Tele2 heeft sinds 2015 4G beschikbaar, in de eerste instantie is dit in een beperkt gebied rondom de randstad.

Kan ik overstappen met nummerbehoud?

Bij het bestellen van je simonly abonnement kun je aangeven dat je jouw nummer wilt behouden. Dit zorgt ervoor dat je kunt overstappen zonder dat jouw nummer veranderd. Het nummerbehoud is tot 60 dagen voor het einde van je huidige contract mogelijk. Zit je nog niet in deze periode? Dan moet je zelfs geduld hebben.

Mijn abonnement opzeggen

Tele2 maakt het opzeggen niet moeilijk. Als je niet tevreden bent over je abonnement bieden ze je andere andere opties aan. Wil je dan alsnog opzeggen, kan dit supersnel telefonisch en online!