Telfort Sim Only abonnement met 4G | SimOnly.com

Telfort Sim Only

Telfort

2 GB

+ 150 min

flexibel

€ 12,50 p.m.

Bestel hier direct ›››

Telfort

5 GB

+ 150 min

flexibel

€ 17,50p.m.

Bestel hier direct ›››

Telfort

10 GB

+ 150 min

flexibel

€ 17,50 p.m.

Bestel hier direct ›››


Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je:

Over Telfort


Telfort bestaat sinds 1996 en heeft zich sinds die tijd alleen maar positief ontwikkeld. Telfort streeft naar voordeel en probeert de klant het altijd gemakkelijk te maken. Telfort is er dan ook van overtuigd dat een goede telecom betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig zou moeten zijn. Dat is wat Telfort is.

Sim Only van Telfort


Met een Sim Only abonnement profiteer je van alle voordelen

Met een Telfort Sim Only abonnement maak je gebruik van het snelle en zeer betrouwbare KPN netwerk. Daarnaast bel je bij elk gesprek na 10 minuten gratis bij Telfort. Een Sim Only abonnement kun je in twee varianten samenstellen, een contract van 24 maanden, of een contract van maar 1 maand. Als je voor het contract per maand gaat ben je vrij om het contract op te zeggen wanneer je maar wilt. . Hierbij kies je een bel/sms-bundel en een databundel op basis van jouw internet- en bel gebruik! Bij Telfort kun je onbeperkt sms’en bij alle bundels.
Je kunt zonder internetbundel geen gebruik maken van mobiel internet. Een ander voordeel van Telfort is, dat de MB’s die je overhoudt gewoon kunnen worden meegenomen naar volgende maand! Zijn je MB’s op? Dan stopt je internet automatisch, maar heb je natuurlijk altijd nog de mogelijkheid MB’s bij te kopen.

Waarom past Telfort bij jou?


Naast de lage maandtarieven van Telfort, het gratis bellen na 10 minuten, het betrouwbare KPN netwerk, biedt Telfort nog meer voordeel. Met Telfort BelBewust heb je altijd gratis inzicht in je belkosten. BelBewust zorgt ervoor dat jij op de hoogte blijft van de hoeveelheid minuten, sms’jes of MB’s die je nog over hebt in je maandelijkse bundel. Daarnaast is het natuurlijk superhandig dat je je abonnement kunt verlagen en verhogen wanneer je wilt, opzeggen wanneer je wilt en overgebleven MB’s kunt meenemen. Telfort maakt het de klant makkelijk en goedkoper!

Bij Telfort kun je nu ook je Telfort Thuis abonnement combineren met Telfort mobiel. Op deze manier profiteer je van extra voordeel dat bestaat uit bijvoorbeeld 2x zoveel korting op je Thuis factuur, gratis FOX Sports Eredivisie of een Gratis Opnemen pakket. Kies dus bewust een Combivoordeel dat bij jou past en geniet van je voordeel.

 

Hoe is het netwerk van Telfort


Bij Telfort maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Op dit netwerk heb je een gegarandeerde landelijke dekking die geldt voor bellen, sms’en en internetten. Ook bij 4G internet. Bij KPN wordt er geen verschil gemaakt in netwerkdekking voor klanten van Telfort of KPN. De klanten beschikken dan ook altijd over een sterke 4G dekking, vooral binnenshuis!

Hoe snel is mijn internet bij Telfort?


Internet bij Telfort gaat snel op het netwerk van KPN, afhankelijk van het type netwerk dat jouw toestel gebruikt. Zo kun je met 3G bij Telfort een downloadsnelheid halen van maximaal 21 Mbit/s. Met 4G ontvang je in Nederland 20 Mbit/s downloadsnelheid en 10 Mbit/s uploadsnelheid. , gebruik je 4G dan haal je zelfs een downloadsnelheid van 150Mbps.

Gemiddeld ontvang je met 3G in Nederland 6 Mbit/s down- en 1 Mbit/s uploadsnelheid.

De theoretische snelheid die met 3G behaald kan worden bedraagt maximaal 21 Mbit/s

Er zijn diverse factoren welke invloed hebben op de daadwerkelijke snelheid. Gemiddeld ontvang je met 4G in Nederland 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. De theoretische snelheid die met 4G+ behaald kan worden bedraagt maximaal 225 Mbit/s.

Is nummerbehoud bij Telfort mogelijk?


Bij Telfort kun je gemakkelijk overstappen met nummerbehoud. Als je je nummerbehoud aanvraagt zorgt Telfort ervoor dart je nummer gratis wordt overgezet. Wel is het belangrijk om te weten wanneer je contract afloopt. Als je contract binnen 4 maanden afloopt kun je je nummerbehoud aanvragen bij Telfort. Je nummer behouden en toch overstappen naar een voordeliger abonnement? Dat kan ook via SimOnly.com. Je bestelt direct bij Telfort, je vinkt nummerbehoud aan tijdens de bestelling en geeft het nummer op dat je bij de overstap wilt behouden.

Fair Use Policy

Bij Telfort maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.