Vodafone Sim Only, Mobiele 4G Abonnementen | SimOnly.com

Vodafone Sim Only

Vodafone

3 GB

+ onb. min & sms

2 jaar

€ 24,- p.m.

Bestel hier direct ›››

Vodafone

10 GB

+ onb. min & sms

2 jaar

€ 28,-p.m.

Bestel hier direct ›››

Vodafone

20 GB

+ onb. min & sms

2 jaar

€ 34,- p.m.

Bestel hier direct ›››


Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je:

Sim Only van Vodafone

Vodafone is één van de grootste telefonie netwerken in de wereld, als klant profiteer je daar van. Met een grote klantenservice waarmee je kunt bellen, mailen, chatten of vragen kunt stellen. Op het forum ben je in goede handen. Een SIm Only abonnement van Vodafone kun je kiezen in 3 verschillende klassen. Bij Vodafone kun je een abonnement voor 12 of 24 maanden afsluiten, deze kun je wel tijdelijk stopzetten (wanneer nodig), voor minimaal 3 maanden en maximaal 9 maanden.

Past Sim Only Vodafone bij mij?


Vodafone is uitgeroepen tot uitstekend netwerk en biedt net zulke goede internet in de EU aan als in Nederland! Houd je van flexibiliteit? Dan zit je bij deze provider op de juiste plek. Je kunt tussentijds eenvoudig je bundel aanpassen naar hoe jij hem het liefst gebruikt.

Vodafone RED

Met Vodafone RED kies je voor een Sim Only abonnement die op jouw behoeften aansluit als je veel internet, veel belt en sms’t. Je kunt bijvoorbeeld onbeperkt bellen en sms’en en een databundel van 3GB, 10 GB of 20 GB kiezen. Je hebt de keuze uit Red Essential, Red en Red Super. Naast de inhoud kies je ook voor service, zo ontvang je ‘Continu Care’ via de Vodafone winkels en Smartphone Crew en kun je voordelig bellen en internetten in het buitenland met de ‘Alles-in-1 op Reis’ bundel.

Vodafone Start

Af en toe bellen en af en toen internetten? Vodafone start past bij jou als je gebruik wilt maken van snel internet (4G) maar dit niet vaak gebruikt. Je hebt de keuze uit Start S, Start M, Star en Start XL. Daarnaast kun je onbeperkt sms’en en kies je een kleine bundel. Zo is Start de Sim Only die het beste bij jou past.

Hoe is het netwerk van Vodafone

Vodafone heeft haar eigen netwerk die dekking heeft over geheel Nederland. Daarnaast heb je met Vodafone in Europa altijd goede dekking.

Hoe is mijn internet bij Vodafone

Met Vodafone ben je aangesloten op het eigen 4G netwerk dat dekking heeft in heel Nederland. Afhankelijk van je eigen toestel, abonnement, locatie en drukte kun je de maximumsnelheid behalen. Over het algemeen is er in de praktijk sprake van een downloadsnelheid van 100 Mbps.

Is nummerbehoud bij Vodafone mogelijk?

Vodafone helpt haar klanten met het behouden van hun nummer. Dit kun je van tevoren aangeven en vodafone regelt het voor je
Tot 60 dagen voor het einde van je huidige contract is nummerbehoud mogelijk. Zit je nog niet in deze periode? Dan moet je nog even geduld hebben.
Nummerbehouden en toch overstappen naar een voordeliger abonnement? Dat kan ook bij simonly.com. Vink Nummerbehoud aan en geef het nummer in dat je wilt behouden in. De rest regelen wij!

Fair Use Policy

Bij  Vodafone maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.