Youfone Sim Only | simonly.com

Youfone Sim Only

Youfone

1GB

+ 100 min

2 jaar

€ 7,- p.m.

Bestel hier direct ›››

Youfone

3GB

+ 100 min

2 jaar

€ 7,50p.m.

Bestel hier direct ›››

Youfone

10GB

+ 100 min

2 jaar

€ 13,50 p.m.

Bestel hier direct ›››


Een Sim Only abonnement van Youfone stel jijzelf samen, precies zo dat het bij jou past. Zo kun je onderling gratis bellen, wel of geen bel- of databundel kiezen en heb je zelfs de optie voor een abonnement waarbij je afrekent per seconde. Youfone biedt je daarnaast de keuze uit een flexibel, 12 of 24 maanden contract.

Sim Only Providers

Er zijn vandaag de dag veel Sim Only providers, op simonly.com vergelijken we de providers stuk voor stuk. Je kunt meer te weten komen over iedere provider afzonderlijk. De een is gespecialiseerd in Sim Only, anderen hebben een compleet aanbod in telecom. Bekijk per provider wat de plus- en minpunten zijn. Zo kies je provider die bij jouw wensen past.

Maakt de Sim Only provider jou niet veel uit en gaat het je vooral om een goed aanbod dat bij je past?
Dan hebben we voor jou een overzichtelijk vergelijk opgesteld. Je kunt selecteren op netwerk, aantal minuten en mb’s. Vind zo de Sim Only provider voor jouw Sim Only.

Op deze pagina vind je:

Over Youfone


Bij Youfone Tele2 is flexibel als jij dat nodig hebt! Je hebt de vrijheid om maandelijks te zeggen. Bovendien mag je ook maandelijks je bundel wijzigen zonder dat hiervoor betaald wordt. Ook heb je maandelijks te veel minuten met gegevens, pas je het naar beneden aan. Of andersom, heb je te weinig belminuten van MB’s? Dan pas je, je abonnement gewoon naar boven en behoud je zo een lage telefoonrekening. Youfone won in 2017 de beste service award en beschikt dus ook over een goede klantenservice.

Sim Only van Youfone


Met een Youfone  Sim Only abonnement maak je gebruik van het netwerk van KPN. Je beschikt over supersnel 4G internet, en volledige controle over de kosten door een bel- en dataplafond. Je hebt altijd inzicht in je datagebruik met de app van Youfone. Zo voorkom je plotselinge hoge telefoonrekeningen. Je kiest bij het afsluiten van een Sim Only abonnement bij Youfone voor een contractduur van 1 maand, of van 12 maanden. Door voor een contract van een maand te kiezen heb je voor maandelijks 1,- meer per maand de vrijheid om je contract elke maand te kunnen opzeggen.

Bij Youfone kun je met de vriendendienst ook nog eens 10 euro korting verdienen. Door een vriend, vriendin, collega of familie uit te nodigen om een abonnement bij Youfone af te sluiten. Zodra ze dit met jouw persoonlijke code doen ontvangen jullie allebei 10 euro korting!

Past een abonnement van Youfone bij mij?


Youfone laat haar bellers zelf bewuste keuzes maken. Een Sim Only abonnement waarbij je gratis onderling kunt bellen kan voor veel gezinnen bijvoorbeeld een voordelige uitkomst zijn. Daarbij is het mogelijk je eigen bel- en dataplafond in te stellen, zo heb je ten alle tijden controle over je maandelijkse kosten.

Leuke extra van Youfone: Gratis klantenservice!

Geen kredietcheck: In tegenstelling tot vele andere Sim Only providers hanteert Youfone geen zware kredietcheck. Iedereen is welkom bij Youfone. Doordat je iedere maand vooraf je maandbedrag betaalt, heeft Youfone voldoende garantie voor de geleverde diensten.

Hoe is het netwerk van Youfone?


Bij Telfort maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Op dit netwerk heb je een gegarandeerde landelijke dekking die geldt voor bellen, sms’en en internetten. Ook bij 4G internet. Bij KPN wordt er geen verschil gemaakt in netwerkdekking voor klanten van Telfort of KPN. De klanten beschikken dan ook altijd over een sterke 4G dekking, vooral binnenshuis!

Hoe is mijn internet bij Youfone?


Voor alle mobiele databundels bij Youfone geldt een downloadsnelhied van 265.0 Mbps en een uploadsnelheid van 150.0 Mbps. Bij alle bundels van Youfone wordt je graties aangesloten op het 4G-netwerk. Je hebt dus altijd de garantie van razendsnel internet thuis en onderweg.

Is nummerbehoud bij Youfone mogelijk


Bij Youfone kun je gemakkelijk overstappen met nummerbehoud. Als je je nummerbehoud aanvraagt zorgt Youfone ervoor dart je nummer gratis wordt overgezet. Wel is het belangrijk om te weten wanneer je contract afloopt. Dat kan ook via SimOnly.com. Je bestelt direct bij T-Mobile, je vinkt nummerbehoud aan tijdens de bestelling en geeft het nummer op dat je bij de overstap wilt behouden.

Fair Use Policy

Bij Youfone maak je gebruik van een onbeperkte bundel, zo heb je dus altijd internet met jouw Sim Only. Bij Robin Mobile wordt gebruik gemaakt van een speedcap aan de hand van een Fair Use Policy. In een “FUP” worden de spelregels uitgelegd voor het gebruik van een Onbepekrt bundel. Volgens de FUP gaat er een speedcap in werking op het moment dat je een X aantal data hebt verbruikt. Schrik niet, dit gaat om een speedcap bij enorm veel data gebruik. Deze limiet is bijna niet te halen.