Sim Only met toestel | Sim Only
Wil je nu een Sim Only abonnement bestellen en een nieuw toestel maar niet veel te veel betalen? Dat kan!  Vaak denken mensen dat als ze een nieuw toestel en een nieuw abonnement willen, dat ze verplicht zijn een abonnement met toestel te bestellen. Integendeel! Je kunt heel eenvoudig een Sim Only abonnement bestellen en er een los toestel bijkopen. In veel gevallen, is dit zelfs goedkoper om te doen. Wij geven in het onderstaand artikel verduidelijking over wat een Sim Only met toestel eigenlijk inhoud.

Het verschil tussen Sim Only met toestel en een abonnement met toestel

Er zijn veel discussies gaande. Wat is er beter? Een abonnement met toestel of een (Sim Only) abonnement met losse telefoon? Er zijn een hoop verschillen tussen een Sim Only abonnement met losse telefoon, of een abonnement met telefoon waar je samen voor betaalt. De keuze die je maakt hangt af van verschillende factoren. Werkt je huidige telefoon nog goed? Of heb je een nieuwe nodig? Was je tevreden met de hoeveelheid MB’s/belminuten/sms’jes de je hiervoor had of wil je hier veel aan aanpassen?Als je ervoor kiest om een abonnement met telefoon te nemen betaal je deze (maandelijks) aan de provider af. Vooraf lijkt deze manier van kopen altijd een stuk goedkoper dan dat hij daadwerkelijk blijkt te zijn. Ook is het zo dat je tijdens dit soort abonnementen je aantal belminuten of MB’s vaak niet makkelijk kunt verlagen.Bij een Sim Only abonnement ontvang je echter alleen een simkaart. Deze abonnement vorm is bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld nog een goedwerkende telefoon hebben en alleen een nieuw abonnement willen. In dit soort gevallen is een Sim Only abonnement vaak veel goedkoper. Je kunt hierbij kiezen aan een enorm groot aanbod van providers.Naast dat Sim Only abonnementen ervoor kunnen zorgen dat je alleen betaald wat nodig is, kun je ook nog eens elke maand je bundel aanpassen! Wil je meer belminuten of MB’s? Dan pas je je bundel naar boven aan tot hoever jij wilt.. Of andersom, je gebruikt  veel minder internet dan je had verwacht, dan pas je je bundel gewoon wat naar beneden aan! Ook bieden steeds meer providers de optie om je abonnement maandelijks opzegbaar te maken. Zo kun jij genieten van alle vrijheid en flexibiliteit die een Sim Only abonnement biedt!De bedoeling van een Sim Only abonnement met toestel is dus eigenlijk dat je een Sim Only abonnement kunt bestellen, en daarnaast apart een telefoon kunt kopen. Zo zit je niet vast aan je abonnement, of aan je telefoon. Ook ben je geheel vrij om een provider te kiezen die voldoet aan jouw wensen.

Waarom Sim Only met toestel

Het kopen van een Sim Only abonnement met los toestel wordt steeds populairder. Het verschilt natuurlijk per persoon welke keuze beter is. Als je nog een goed werkend toestel hebt is het onnodig om een nieuwe te kopen. Maar ben je op zoek naar een nieuw abonnement en een nieuw toestel dan is dit misschien wel de perfecte oplossing.Het kopen van een toestel op aanbetaling wordt dan ook steeds minder populair. Dit komt omdat je bij dit abonnement maandelijks betaald voor je abonnement en voor je toestel. In de meeste gevallen ben je dan op lange termijn veel meer kwijt.

Voordelen en nadelen van Sim Only met toestel

Er zijn een hoop voordelen aan het los kopen van een toestel bij een Sim Only abonnement. Door voor deze optie te gaan kies je voor flexibiliteit. Je kunt je Sim Only abonnement volledig zelf afstellen tot een abonnement naar wens. De hoeveelheid belminuten, sms’jes, MB’s je bepaalt het helemaal zelf! Met behulp van onze vergelijker vind je de goedkoopste provider, en kies je daarna je telefoon naar keuze uit waar jij wilt. Op deze manier bepaal je alles zelf, en ben je ook nog eens goedkoper uit! Een nadeel van deze manier van kopen is wel dat je een groot bedrag in een keer moet betalen. Je betaald namelijk het bedrag van het toestel in een keer, terwijl dit bij abonnementen met toestel maandelijks afbetaald wordt.