Sim Only met Onbeperkt Bellen | SimOnly.com

Sim Only Onbeperkt Bellen

Tegenwoordig wordt er een stuk minder gebeld, zeker onder jongeren is bellen minder populair. De revolutie van het internet neemt het eigenlijk van het bellen over, want dit is goedkoper. Om bellen weer aantrekkelijk te maken kwamen providers met een nieuwe optie, onbeperkt bellen! Afhankelijk van je belgedrag, bepaal je of jij een onbeperkte belbundel nodig hebt.

Heb ik een Sim Only met onbeperkt bellen nodig?

Ben je bijvoorbeeld ondernemer, dan kan bellen een cruciaal onderdeel van je carrière zijn. Hierbij kan het regelmatig voorkomen dat je zonder onbeperkt bellen buiten je bundel komt, en dus meer betaald (dan nodig!). In dat geval is Unlimited bellen voor jou een stuk voordeliger. Je hebt niet meer te maken met een verrekening methode en je hoeft je daarmee dus geen zorgen meer te maken over belminuten aangezien deze onbeperkt zijn.

Welke providers bieden onbeperkt bellen?

Onbeperkte belbundels worden steeds populairder in Nederland. Er is dan ook een ruime keuze uit providers die deze optie aanbieden. Zo zijn er de premium netwerken als T-Mobile, Vodafone en KPN die al langere tijd deze bundels bieden, inmiddels bieden ook de kleinere aanbieders als Tele2 en Robin Mobile de keuze om een onbeperkt belbundel aan te schaffen.

Blijven de tarieven altijd hetzelfde bij onbeperkt bellen?

Met een Sim Only waarmee jij onbeperkt kunt bellen heb je recht op ongelimiteerd bellen wanneer jij dat maar wilt. De prijzen voor deze bundels zijn bij alle aanbiedende providers wel verschillend. De kosten liggen tussen de 8,- en de 24,-. Alleen KPN stijgt hierboven uit. Je hebt bij onbeperkt bellen niet meer te maken met ‘buiten de bundel’ tarieven. Dit betekent dat je maandelijks echt alleen betaalt voor het vaste bedrag van je abonnement.

Fair-Use Policy

De meeste providers maken gebruik van het Fair-Use Policy. Dit doen ze om in de gaten te houden dat er geen misbruik wordt gemaakt van het onbeperkt bellen. Zodra de provider constateert dat je misbruikt maakt van hun bundel zijn zij geprivilegieerd om dit in rekening te brengen. Bij normaal dagelijks gebruik zullen providers niets opmerken. Pas bij een abnormaal hoog verbruik, zoals bijvoorbeeld 24 uur per dag bellen, wordt mogelijk misbruik geconstateerd. Bel jij dus veel maar niet buitensporig, dan is er niets aan de hand.