Sim Only met onbeperkt internet | SimOnly.com

Sim Only MET onbeperkt internet

Series, video’s op YouTube en Netflix streamen? Spotify, Soundcloud en Deezer luisteren? Veelvuldig delen en downloaden van bestanden? Herken jij je hierin? Dan past een onbeperkt internet bundel bij jou. Je maakt je niet langer zorgen over je verbruik, zonder zorgen kijk en luister je onderweg naar je smartphone. Vergelijk alle onbeperkte internetbundels direct.

Welke providers bieden sim only met onbeperkt internet?

In Nederland zijn verschillende providers met grote internet. Met name de meer premium providers hebben de mogelijkheid voor een onbeperkt internet bundel. Zo hebben T-Mobile, Tele2, Robin Mobile en Youfone een bundel met onbeperkte data. Bij bundels met een onbeperkt aantal mb’s data, wordt vaak na het behalen van een bepaald aantal GB’s de snelheid naar beneden bijgesteld. Dit aan de van een Fair Use Policy (FUP).

Heb ik een onbeperkt intenet bundel nodig?

Afhankelijk van het je dagelijks gebruik en verbruik, is het bepalen of je een extra grote bundel nodig hebt verstandig. Maak je veel gebruik van je telefoon op een vaste locatie zoals thuis of op het werk, dan kun je vaak al gebruik maken van een WiFi-netwerk. Ben je veelvuldig op reis of buiten de deur, stream je daarbij vaak video’s en muziek. Dan is een extra grote of onbeperkt internet bundel aan te raden.

Over het algemeen zijn voornamelijk het streamen van muziek en video’s en het spelen van online games een grote belasting voor je databundel. Om te bepalen of je meer of onbeperkte data nodig hebt, hebben we een overzicht met wat je kunt met 1 GB data

  • 1,5 uur afspelen/streamen van HD video (via bijv. Netflix of Youtube)
  • 14 uur afspelen/streamen van muziek (via bijv. Spotify of Deezer)
  • 150 nummers downloaden
  • 40 minuten online games spelen
  • 500 foto’s uploaden
  • 40 uur browsen op internet en social
  • 1 miljoen berichten verzenden via WhatsApp en Messenger

Blijft de internetsnelheid altijd hetzelfde bij een bundel met onbeperkte data?

Een onbeperkte databundel geeft je bij alle providers recht op ongelimiteerd gebruik van data/internet. Echter wordt er vaak na het gebruik van een bepaalde hoeveelheid data, de snelheid van het internet beperkt. Dit is bij alle verschillende providers verschillend. Meestal ligt dit gebruik tussen de 10GB en 20GB. De regels voor het gebruik van onbeperkte data worden omschreven in de Fair Use Policy. Hier kun je terugzien waar je recht op hebt en wat onbeperkt precies inhoudt.