Sim only vergelijken doe je op SimOnly.com!

Sim only vergelijken doe je op SimOnly.com

Het is niet voor iedereen even eenvoudig om een Sim Only abonnement te kiezen. Door het vergelijken van Sim Only abonnementen op deze website, kan het een stuk makkelijker worden om een keuze te maken. Wat is voor jou de beste provider? Welke aanbieding en welk bundel is het meest geschikt voor jouw gebruik? Door op SimOnly.com alle abonnementen van Sim Only providers met elkaar te vergelijken, weet je zeker wat voor jou de beste deal is!/p>

Bij SimOnly.com vergelijk je alle Sim Only abonnementen van alle Sim Only providers. Zo ben jij zeker van de beste deal.

Snel naar:

 

 

Maandelijks betalen honderdduizenden Nederlanders teveel voor hun telefoon abonnement. Ze kiezen voor een reguliere toestelbundel met een vaak hoge combinatieprijs. Veel voordeliger is echter een Sim Only, zeker als je besluit de kosten van de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken. Sim Only vergelijken doe je gelukkig snel en eenvoudig via SimOnly.com.

Vergelijk andere providers en toestellen

Maandelijks betalen honderdduizenden Nederlanders teveel geld voor hun telefoonabonnement. Dat komt doordat ze kiezen voor een reguliere toestelbundel met een vaak hoge combinatieprijs. Het is echter veel voordeliger om een Sim Only abonnement te nemen. Al helemaal wanneer je besluit om de kosten van de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken. Dit doe je gelukkig snel en eenvoudig op SimOnly.com.

 

Vergelijken van Sim Only aanbiedingen

Natuurlijk begrijpen we dat de keuze voor die ene toestelbundel met de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy telefoon verleidelijk is. Heb je er echter al eens aan gedacht dat je jouw droomtoestel net zo goed los kunt kopen? Vervolgens kun je sim only abonnementen met elkaar vergelijken en de goedkoopste daarvan kiezen. Door dit te doen, kun je onderaan de streep aanzienlijk voordeliger uit zijn.

Dezelfde voordelen, maar niet de nadelen als bij een toestelbundel

Bij een Sim Only abonnement heb je exact dezelfde voordelen als bij een toestelbundel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de telefoon van je dromen en een mobiel abonnement bij de provider van je keuze. Daarbij heb je bij een Sim Only abonnement niet de nadelen van een toestelbundel. Denk hierbij onder andere aan slecht inzicht in de prijsopbouw die bestaat uit het toestel en het telefoonabonnement. In veel gevallen valt dit namelijk erg ongunstig uit. De ongunstige combinatieprijzen zijn geen verrassing, want net als veel andere partijen in de markt proberen telefoonboeren en providers simpelweg zoveel mogelijk winst te maken.

Abonnement van Ben, Vodafone of KPN?

Natuurlijk wil jij niet dat deze winst ten koste gaat van jouw portemonnee. Daarom is het altijd verstandig om Sim Only met elkaar te vergelijken. In tegenstelling tot toestelbundels, zijn de prijzen van deze abonnementen namelijk wél inzichtelijk opgebouwd. Je ziet voor elk abonnement in één oogopslag wat je betaalt voor je gewenste hoeveelheid belminuten, sms’jes en dataverkeer.

Tijdens het vergelijken, zie je daarnaast al snel welke provider een aanbieding heeft die het beste op jouw wensen aansluit. Voor de 1 is dat bijvoorbeeld Simpel of Ben, terwijl het voor de ander Vodafone of KPN is.

Laatstgenoemde providers zijn over het algemeen iets duurder, maar staan bekend om de hoge kwaliteit van hun netwerk. Ook komen deze aanbieders af en toe met interessante stuntaanbiedingen. Dankzij de uiteenlopende aanbiedingen van de diverse providers, is er voor iedereen wel een geschikt Sim Only abonnement te vinden.

Bij ons vergelijk je Sim Only abonnementen met 4G internet

We leven in een tijd waarin je altijd en overal muziek wilt kunnen luisteren via Spotify en een video wilt kunnen streamen via YouTube. Of misschien vind je het juist leuk om afbeeldingen bekijken via Pinterest en Instagram? In al deze gevallen heb je aan een abonnement met 3G internet eenvoudigweg niet meer genoeg. Dat komt doordat de snelheid van zo’n verbinding eenmaal te traag is om dat soort diensten snel en comfortabel te kunnen gebruiken.

Tegenwoordig is minimaal 4G internet nodig om alle moderne diensten buitenshuis te kunnen benutten zoals ze bedoeld zijn. Bij SimOnly.com bieden we je daarom de mogelijkheid om Sim Only abonnementen met 4G internet met elkaar te vergelijken.

Waarom Sim Only abonnementen met 4G internet vergelijken?

Door Sim Only abonnementen met 4G internet met elkaar te vergelijken, hoef jij je nooit meer druk te maken om een tegenvallende downloadsnelheid of haperende muziekstream. Vrijwel elke provider biedt inmiddels de mogelijkheid 4G internet aan, dus dit hoeft je keuze voor het goedkoopste abonnement zeker niet te beperken.

Wat moet je doen als je goedkope Sim Only abonnementen hebt gevonden?

Als je eenmaal verschillende abonnementen hebt gevonden die aan jouw eisen voldoen, kun je deze op prijs met elkaar vergelijken. Hierdoor weet je welk abonnement niet alleen aan jouw wensen voldoet, maar ook het goedkoopst is. Zoek je hierbij tegelijkertijd de goedkoopste losse toestelprijs voor de door jou gewenste telefoon op? Dan zijn wij er vrij zeker van dat je zult zien dat je met een Sim Only abonnement goedkoper uit dan met een doorsnee toestelbundel.

Bovendien ervaar je in dat geval maximale vrijheid. Je kunt bij een Sim Only abonnement namelijk zelf jouw belminuten, dataverkeer en precieze toestelversie kiezen. Sim Only vergelijken is de beste manier om maandelijks kosten te besparen en niet teveel te betalen voor het gebruik van je mobiele telefoon. Vergelijk direct de verschillende abonnementen op SimOnly.com en doe er je voordeel mee!

Geheel onafhankelijk vergelijken op SimOnly.com

De aanbiedingen op SimOnly.com zijn volledig kloppend en betrouwbaar. De data van deze verschillende Sim Only abonnementen wordt namelijk verkregen bij de aanbieder.

Je kunt zelf geheel onafhankelijk gebruik maken van de vergelijker op SimOnly.com. Tijdens het vergelijken, bepaal jij zelf wat je belangrijk vindt. Zo kun je bijvoorbeeld zelf aangeven of je onbeperkt wilt kunnen bellen en/of sms’en. Je kunt juist ook aangeven dat je het aantal belminuten onbelangrijk vindt en juist veel MB’s voor 4G internet wilt hebben. Zodra je hebt aangegeven wat voor een soort abonnement je wilt, laat SimOnly.com aan jou in een duidelijk overzicht alle aanbiedingen zien die op jouw wensen aansluiten.

Bestel een abonnement rechtstreeks bij de aanbieder!

Dankzij het handige overzicht wordt het heel eenvoudig om alle aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Heb je een aanbieding gevonden die je graag wilt hebben? Dan kun je het abonnement heel gemakkelijk rechtstreeks bij de aanbieder ervan bestellen. Dat doe je namelijk door op de knop ‘Bestel’ te klikken. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar een pagina van de betreffende aanbieder waarop je het abonnement kunt aanvragen.

Hoe vergelijk je Sim Only?

Wanneer je Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken, kun je dat het beste op een aantal punten doen. Welke punten dat zijn, hangt compleet af van jouw persoonlijke wensen. Toch zijn er een aantal zaken die je beter altijd mee kunt nemen.

Dat zijn:

  • Tarieven, zowel binnen als buiten de bundel
  • Dekking en snelheid netwerk
  • Service level
  • Huidige provider
  • Huidige Kosten per maand
  • Hoeveel je nodig hebt per maand
  • Mobiel internet verbruik
  • Bel en sms verbruik
  • En of je tevreden bent bij je huidige provider

Hoe kun je de tarieven met elkaar vergelijken?

Het vergelijken van tarieven lijkt eenvoudig. Je kijkt namelijk naar het bedrag dat je betaalt per belminuut, sms en/of mb binnen de bundel. Dit is nog best simpel. Echter is dat niet het enige wat je moet vergelijken. De buiten bundel tarieven zijn namelijk minstens zo belangrijk. Kom je een keer buiten jouw bundel? Dan betaal je (vooral bij prijsvechters) buiten de bundel ineens een stuk meer per belminuut, sms of mb. Dit is dan ook zeker iets om rekening mee te houden wanneer je Sim Only abonnementen gaat vergelijken.

Hoe kun je de netwerken met elkaar vergelijken?

Je kunt je afvragen waarom je nog netwerken met elkaar zou moeten vergelijken als alle providers landelijke dekking bieden. Toch is het voor jou niet altijd vanzelfsprekend dat je ook in de plaats waar je woont dekking hebt.

Landelijke dekking betekent dat je netwerk hebt. Dat kan ook een netwerk met een lagere snelheid zijn (denk hierbij bijvoorbeeld aan 3G). Daarom is het belangrijk om op jouw postcode de dekking van de voor jou belangrijkste netwerken. Neem dit vervolgens ook mee in je overweging. De dekking op jouw postcode is uiteraard wel minder belangrijk wanneer je vooral veel van een Wifi-netwerk gebruik zult gaan maken.

Hoe goed is de service bij elke aanbieder?

Niet geheel onbelangrijk bij het maken van een keuze voor een nieuw Sim Only abonnement, is het service leven van de aanbieder. Zo kan een Sim Only nog zo voordelig lijken, soms bekoop je dit met het service level.

Door een laag service level, kun je uiteindelijk alsnog duur uit zijn. Vergelijk dan ook de service van de verschillende aanbieders met elkaar. Dit kun je bijvoorbeeld doen door op het internet naar de ervaringen en reviews te zoeken. Je kunt ook aan de mensen in jouw omgeving vragen met welke aanbieder zij goede ervaringen hebben. Houdt hierbij natuurlijk wel in het achterhoofd dat geen enkele aanbieder perfect is.

Raadpleeg ook informatiebronnen en panels

Om een goed en volledig beeld te krijgen van de service van de verschillende aanbieders, kun je ook objectieve en betrouwbare informatiebronnen en panels raadplegen zoals de Consumentenbond. Je mag hierover zelfs ook ons raadplegen. Wij hebben namelijk een erg goed beeld van elke aanbieder die wij op onze website laten zien. Hierdoor kunnen wij jou goed vertellen wat de voor- en nadelen van elke aanbieder zijn.

Wat kun je vergelijken?

Het vergelijken van Sim Only is zoals we al aangeven op een aantal punten aan te raden. Uiteraard zijn er nog meer punten waarop je Sim Only kunt vergelijken. We benoemen ze hieronder.

De extra’s die bij een abonnement zitten inbegrepen

Wanneer je een nieuw Sim Only abonnement gaat afsluiten, kan het je heel veel extra´s opleveren. Als je ook een tv en internet abonnement levert dat voordeel op! Zo kan je extra korting ontvangen op de factuur en/of de inhoud van je bundel verdubbelen.

De overige kosten die om de hoek komen kijken

Vergeet naast het vergelijken van de extra’s niet de overige kosten na te kijken. Overige kosten kunnen zijn administratieve kosten en verzendkosten, dit verschilt per aanbieder en kan op een korte termijn overeenkomst hoog of juist laag uitvallen.

De flexibiliteit van het contract

Als laatste maar zeker niet het minst belangrijk: de flexibiliteit van het contract. Wat is de looptijd? En is het contract ook maandelijks opzegbaar? Kun je het abonnement tijdens de looptijd bijstellen en zijn hier kosten aan verbonden.

Waar kun je Sim Only vergelijken?

Op SimOnly.com vergelijk je alle Sim Only abonnementen of dit nu gaat om premium aanbieders of prijsvechters. SimOnly.com heeft alle aanbiedingen en acties in de vergelijker staan. Dit is het voor jou het belangrijkste!

SimOnly.com is de onafhankelijke vergelijker die jou een eerlijk beeld geeft van alle Sim Only aanbiedingen van de verschillende providers. Je kunt zelf bepalen waar je aanbieders en de verschillende abonnementen op vergelijkt.

De beste Sim Only abonnementen van dit moment zijn:

Tele2 Sim Only

10 GB

Data Only

2 jaar

€ 15,– p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpel Sim Only

5 GB

+ onb. min & sms

2 jaar

€ 10,–p.m.

Bestel hier direct ›››

hollandsnieuwe sim only

4000

MB/MIN/SMS

2 jaar

€ 11,– p.m.

Bestel hier direct ›››