Sim Only Vergelijken. Alle Sim Only´s voor jou | SimOnly.com

Sim Only Vergelijken

Sim only vergelijken doe je hier! De keuze van een Sim Only abonnement is niet voor iedereen gemakkelijk. Door het vergelijken van Sim Only is deze keuze eenvoudiger. Wat is voor jou de beste provider, welke aanbieding en welke bundel is het meest geschikt voor jouw gebruik? Bij SimOnly.com vergelijk je alle Sim Only abonnementen van alle Sim Only providers. Zo ben jij zeker van de beste deal.

 

 

Tele2 Sim Only

10 GB

Data Only

2 jaar

€ 13,– p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpel Sim Only

5 GB

+ onb. min & sms

2 jaar

€ 10,–p.m.

Bestel hier direct ›››

hollandsnieuwe sim only

3000 MB/MIN/SMS

+ 1000 Extra

2 jaar

€ 11,– p.m.

Bestel hier direct ›››

 

Maandelijks betalen honderdduizenden Nederlanders teveel voor hun telefoon abonnement. Ze kiezen voor een reguliere toestelbundel met een vaak hoge combinatieprijs. Veel voordeliger is echter een Sim Only, zeker als je besluit de kosten van de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken. Sim Only vergelijken doe je gelukkig snel en eenvoudig via SimOnly.com.

Vergelijken van Sim Only aanbiedingen


Natuurlijk begrijpen we dat de keuze voor die ene toestelbundel met de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy telefoon verleidelijk is. Maar heb je er al eens aan gedacht dat je jouw droomtoestel net zo goed los kunt kopen? Vervolgens kun je sim only abonnementen met elkaar vergelijken en de goedkoopste kiezen om onderaan de streep aanzienlijk voordeliger uit te zijn.

Je hebt dan namelijk exact dezelfde voordelen als bij een toestelbundel (de telefoon van je dromen en een mobiel abonnement bij de provider van je keuze), maar zonder de nadelen (slecht inzicht in de prijsopbouw bestaande uit het toestel en het telefoon abonnement – in veel gevallen valt deze ongunstiger uit). De ongunstige combinatieprijzen zijn geen verrassing, want net als veel andere partijen in de markt proberen telefoonboeren en providers simpelweg zoveel mogelijk winst te maken.

Abonnement van Ben, Vodafone of KPN?

Natuurlijk wil jij niet dat deze winstmaximalisatie ten koste gaat van jouw portemonnee en daarom is het altijd verstandig Sim Only met elkaar te vergelijken. In tegenstelling tot toestelbundels, zijn de prijzen van deze abonnementen namelijk wél inzichtelijk opgebouwd. Je ziet voor elk abonnement in één oogopslag wat je betaalt voor je gewenste hoeveelheid belminuten, sms’jes en dataverkeer.

Tijdens het vergelijken zie je daarnaast al snel welke provider een aanbieding heeft die het beste aansluit op jouw wensen. Voor de een is dat bijvoorbeeld Simpel of Ben, terwijl het voor de ander Vodafone of KPN is. Laatstgenoemde providers zijn over het algemeen iets duurder, maar staan bekend om de hoge kwaliteit van hun netwerk. Ook komen deze aanbieders af en toe met interessante stuntaanbiedingen. Zo is er voor iedereen dus wel de juiste Sim Only.

Sim Only vergelijken met 4G internet


In een tijd waarin je altijd en overal muziek wilt kunnen luisteren via Spotify, video streamen via YouTube en afbeeldingen bekijken via Pinterest en Instagram, heb je aan een mobiel gsm abonnement met 3G internetverbinding eenvoudigweg niet meer genoeg. De snelheid van zo’n verbinding is nu eenmaal te traag om dat soort diensten snel en comfortabel te kunnen gebruiken.

Tegenwoordig is minimaal 4G internet nodig om alle moderne diensten buitenshuis te benutten zoals ze bedoeld zijn. Bij SimOnly.com bieden we je daarom de mogelijkheid om Sim Only abonnementen met 4G internet met elkaar te vergelijken. Hierdoor hoef jij je nooit meer druk te maken om een tegenvallende downloadsnelheid of haperende muziekstream. Vrijwel elke provider biedt inmiddels de mogelijkheid op 4G, dus dit hoeft je keuze voor het goedkoopste abonnement zeker niet te beperken.

Goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken


Als je eenmaal verschillende abonnementen hebt gevonden die aan jouw eisen voldoen, kun je deze op prijs met elkaar vergelijken totdat de goedkoopste Sim Only overblijft. Zoek je hierbij tegelijkertijd de goedkoopste losse toestelprijs voor de door jou gewenste telefoon, dan ben je vrijwel zeker goedkoper uit dan bij een doorsnee toestelbundel.

Bovendien ervaar je in dat geval maximale vrijheid en kun je jouw belminuten, dataverkeer en precieze toestelversie helemaal zelf kiezen. Sim Only vergelijken is de beste manier om maandelijks kosten te besparen en niet teveel te betalen voor het gebruik van je mobiele telefoon. Vergelijk direct de verschillende abonnementen op SimOnly.com en doe er je voordeel mee!

Geheel onafhankelijk vergelijken op SimOnly.com

De aanbiedingen op SimOnly.com zijn vollledig betrouwbaar, de data van deze verschillende Sim Only’s wordt verkregen bij de aanbieder. Je kunt zelf geheel onafhankelijk gebruik maken van de vergelijker op SimOnly.com. tijdens het vergelijken bepaal jij zelf wat je belangrijk vindt. Vind je 4G netwerk belangrijk en geef je weinig om je sms’jes? Dan zet SimOnly.com alle aanbiedingen die op je wensen aansluiten voor jou in een duidelijk overzicht. Je vergelijkt dan vervolgens alle aanbiedingen op SimOnly.com en bestelt rechtstreeks bij de aanbieder!

Quick Guide voor het vergelijken van Sim Only

Hoe vergelijk je Sim Only?

Wanneer je een Sim Only abonnement vergelijken wilt, kun je het beste vergelijken op een aantal punten. De punten voor vergelijk hangen af van je persoonlijke wensen, echter zijn er een aantal zaken die je beter altijd mee kunt nemen.

   • Tarieven, zowel binnen als buiten de bundel
   • Dekking en snelheid netwerk
   • Service level

Tarieven vergelijken?

Het vergelijken van tarieven lijkt eenvoudig, je kijkt naar het bedrag dat je betaalt per min, sms en/of mb binnen de bundel. Dit is simpel. Nu is dat niet het enige wat je moet vergelijken, de buiten bundel tarieven zijn net zo belangrijk. Wanneer je bundel op is betaal je regelmatig, vooral bij prijsvechters, buiten de bundel veel meer per min, sms of mb.

Netwerk vergelijken?

Je kunt je afvragen waarom je nog netwerken zou vergelijken als alle providers landelijke dekking bieden? Toch is het voor jou niet altijd vanzelfsprekend dat je ook in de plaats waar je woont, naar school gaat of werkt ook bij alle aanbieders de beste dekking hebt. Landelijke dekking betekent dat je netwerk hebt, dit kan ook een netwerk met lagere snelheid zijn (bijvoorbeeld 3G). Check dan ook op jouw postcode de dekking van de voor jouw belangrijkste netwerken en neem dit mee in je overweging. Uiteraard minder van belang wanneer je veelal WiFi gebruikt.

Hoe is het service level bij de aanbieder?

Niet geheel onbelangrijk bij het maken van een keuze voor een nieuw Sim Only abonnement, is het service leven van de aanbieder. Zo kan een Sim Ony nog zo voordelig lijken, soms bekoop je dit met het service level. Hiermee kun je uiteindelijk alsnog duur uit zijn. Vergelijk aanbieders daarom ook op het niveau van service. Je kunt dit vaak terugvinden binnen reviews en ervaringen van klanten, uiteraard is geen enkele aanbieder perfect. Voor een duidelijke opinie kun je daarnaast ook informatiebronnen en panels raadplegen zoals de Consumentenbond.

Wat kun je vergelijken?

Het vergelijken van Sim Only is zoals we al aangeven op een aantal punten aan te raden. Uiteraard zijn er nog meer punten waarop je kunt vergelijken.

   • Extra’s
   • Flexibiliteit contract
   • Overige kosten

Wanneer je een nieuw Sim Only abonnement gaat afsluiten, kan het je heel veel extra´s opleveren. Zo kun je bij een aantal grote aanbieders bij het afnemen van televisie, internet en een abonnement voor Sim Only of mobiel, extra korting ontvangen op de factuur en/of de inhoud van je bundel verdubbelen. Vergeet naast het het vergelijken van de extra’s niet de overige kosten na te kijken. Overige kosten kunnen zijn administratieve kosten en verzendkosten, dit verschilt per aanbieder en kan op een korte termijn overeenkomst hoog of juist laag uitvallen.

Als laatste maar zeker niet het minst belangrijk, de flexibiliteit van het contract. Wat is de looptijd? Maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar. Kun je het abonnement tijdens de looptijd bijstellen en zijn hier kosten aan verbonden. Vergelijk de Sim Only aanbiedingen op jouw wensen.

Waar kun je Sim Only vergelijken?

Op SimOnly.com vergelijk je alle sim only abonnementen, of dit nu gaat om premium aanbieders of prijsvechters. SimOnly.com heeft alle aanbiedingen en acties in de vergelijker. Het belangrijkste voor jou!
SimOnly.com is de onafhankelijke vergelijker die jou een eerlijk beeld geeft van alle aanbiedingen. Je kunt zelf bepalen waar je aanbieders en de verschillende abonnementen op vergelijkt.

De beste Sim Only abonnementen van dit moment vergelijken

De beste Sim Only abonnementen van dit moment zijn:

Tele2 Sim Only

10 GB

Data Only

2 jaar

€ 15,– p.m.

Bestel hier direct ›››

Simpel Sim Only

5 GB

+ onb. min & sms

2 jaar

€ 10,–p.m.

Bestel hier direct ›››

hollandsnieuwe sim only

4000

MB/MIN/SMS

2 jaar

€ 11,– p.m.

Bestel hier direct ›››

 

SimOnly.com
87 out of 100 based on 24 user ratings